Black Friday Honda Miimo 400m2

Produktnr: 30001B

Fortfarande i lager

1 090,00 €
799,00
Besparing 291,00 €

Enkel att konfigurera med Map & Mow, anpassar sig till olika formade gräsmattor upp till 400 m2.

Det enklaste sättet att få en snygg gräsmatta.

En enkel konfigurationsprocess i fyra steg kartlägger trädgårdens layout, beräknar dess storlek och skapar en klippkalender som passar dig. Lilla Miimo återgår till basen i tid för att ladda sig och återupptar sedan klippningen där den slutade.

Klippning av de svåråtkomliga utrymmena.

Med Place & Mow-funktionen kan lilla Miimo klippa exakta ytor, såsom under trädgårdsmöbler. Allt du behöver göra är att manuellt aktivera den, placera den på gräsmattan så gör lilla Miimo resten och klipper ytor på 2×2 m eller 3×3 kvadratmeter.

Place & Mow

Med Place & Mow kan du nu klippa små, specifi ka sektioner som lilla Miimo har inte kunnat nå, t ex område med trädgårdsmöbler, både 2 x 2 m2 eller 3 x 3 m2 med HRM 40-modeller.

Map & Mow

Genom en enkel process kartlägger Miimo 40 trädgårdens layout och beräknar sedan dess storlek och skapar en klippkalender. Den vet när dess effekt börjar ta slut och återvänder alltid till basen i tid för att laddas. När den har laddats fortsätter Miimo 40 klippa där den slutade.

Den smarta lösningen för den perfekta gräsmattan

Miimo är det smartaste sättet att få den perfekta gräsmattan – och att hålla den i det skicket varje dag, året runt. Den börjar med att kartlägga hela gräsmattan och sedan beräkna dess storlek innan den skapar en skräddarsydd klippkalender. Genom sin SmartTimer* tar den hänsyn till växlingar i vädret, hur fort gräset växer, och stannar till och med i sin bas under kraftigt regn för att undvika skador. Med förmågan att klippa i ett logiskt mönster kan Miimo klippa längder i gräsmattan snabbt och effektivt. För små utrymmen som Miimo inte har kunnat nå, t.ex. ytor med trädgårdsmöbler, kan den med Place & Mow klippa specifi ka små sektioner med lätthet.

Utforska denna kategori: Framsida