Ny

Black Friday El-Dorado förbränningstoalett

Produktnr: 13004J

Fortfarande i lager

2 784,00 €
2 250,00
Besparing 534,00 €


El-Dorado Plus är en förbränningstoalett för dig, vars stuga har 230 V el men utan vatten och avlopp. El-Dorado Plus är mycket pålitlig och användarvänlig, har stor kapacitet och är en mycket hygienisk toalettlösning med endast aska i slutprodukten. Ett tryck på pedalen öppnar dörren och ett tryck på knappen startar förbränningen.
 
El-Dorado Plus toaletten har en manuell, mekanisk funktion; genom att trycka på pedalen på sidan av toaletten öppnas dörren och skräpet faller in i förbränningskammaren. För att starta förbränningen, tryck på knappen längst upp på toaletten. El-Dorado Plus-systemet har en ekofunktion som gör att förbränningstiden kan beräknas automatiskt baserat på antalet på varandra följande besök. I praktiken innebär det att om toaletten används flera gånger i rad optimeras förbränningstiden.
 
Förbränningen styrs av ett termostatstyrt värmeelement. Förbränningstiden brukar vara ca. 90 minuter och toaletten kan användas säkert vid förbränning.

Förpackningen innehåller:

1 st Burning El-Dorado Plus toalett

1 toalettväska (500 st)

1 luftkonditioneringspaket (4 Ø110 mm luftkonditioneringsrör (1 meter), 1 90 graders böj, 2 rörklämmor, 1 plugg, 1 taktätning och 1 rörlock)

Utforska även dessa kategorier: Hushållsapparater, Framsida