Tulosta

Aurinkosähkö kotiin 230V

Täältä löydät aurinkopaneelikaupan verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät sekä tarvikkeet. Voit tilata valmiit aurinkovoimalat myös asennettuna. Tämä on meidän vahvinta osaamista. Olemme suurimpia verkkoon kytkettyjen aurinkovoimaloiden toimittajia. Aurinkopaneeleita olemme asentaneet vuodesta 1994 ja verkkoon kytkettyjä voimaloita 2000 luvun alusta. Tunnetuimpia asiakkaita ovat ARE, VTT, YIT, SOK, Vacon, ABB, Merenkulkulaitos, Metsähallitus, Ympäristökeskus, Vaisala ja mm. EMPower. Teemme ammattikoulujen, ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja VTT.n kanssa yhteistyötä ja olemme muka useissa eri kehitystyöprojekteissa..

Kaikki nämä laadukkaat tuotteet tästä vekkokaupasta muutamassa päivässä.

AURINKOJÄRJESTELMÄN TOIMINTA, 230V

Kiinteistöön asennettava aurinkovoimala pääkomponentit ovat aurinkopaneeli ja invertteri. Aurinkopaneeli tuottaa tasasähköä auringon valosta ja invertteri muuttaa energian vaihtosähköksi sähköverkkoon sopivaksi. Tämä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti ja omaa sähköntuotantoa pystytään seuraamaan mittareista, pc:ltä, tai älypuhelimelta. Aurinkojärjestelmä toimii niin, että siitä saatava sähkö käytetään ensimmäiseksi ja lisäsähkö otetaan tarpeen mukaan sähköverkosta automaattisesti. Näin sähkömittari pyörii vähemmän ja sähkölasku on pienempi.

NETOTTAVA MITTAROINTI, eli ylijäämäsähkön hyödyntäminen.

Sähkömittarin ei itse tarvitse olla netottava, vaan kulutus ja tuotanto voidaan tasata laskulla. Näin toimitaan ainakin Vaasan Sähkön pientuotantoasikkaiden kanssa. Tuntinetotus tarkoittaa sitä, että kulutuksen yli tuotetun sähkön voi käyttää tunnin sisällä. Tuntinetotusta kannattaa kysyä omalta sähköyhtiöltä, jossa sopimus on. Kaikkien sähköyhtiöiden pakollisesta netotuksesta on puhuttu paljon, mutta laki ei ole vielä voimassa.