Tulosta

Mukavuuksia mökille

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Haklift sähkövaijeritalja 250kg

Tuotenro: 18201 2

Sähkövaijeritalja nostoon ja vetoon

  • 1200W
  • 230V/50Hz
  • Työkuorma 250kg
  • Vaijerin pituus 8m
319,00
Varastossa

Sähköverkon ulkopuolinen aurinkosähköjärjestelmä koostuu aurinkopaneeleista, lataussäätimestä, invertteristä sekä akustosta. Meillä on 30 vuoden kokemus paneelijärjestelmistä. Tämän päivän asiakas ei enää tyydy pelkkiin valoihin ja jääkaappiin.

Aurinkoenergiaa voi hyödyntää mökillä monella tavalla. Siinä missä jotkut kaipaavat käyttömukavuutta lisäävää, aurinkovoimalla toimivaa lisävaloa esimerkiksi mökkikäymälään, toiset taas haluavat, että mökin kaikki sähkölaitteet toimivat aurinkoenergian voimin. Joillekin oman aurinkovoimalan tuoma säästö ja ekologisuus ovat ratkaisevia tekijöitä. Kartoita siis aina tarpeesi jotta tiedät, minkälainen aurinkoenergiapaketti mökille sopii.

Onko mökkisi paikassa, jossa on kallista tai mahdotonta ottaa sähköä tavallisesta sähköverkosta, mutta haluaisit silti nauttia sähkön tarjoamasta mukavuudesta? Haluaisitko myös välttää korkeiden kiinteiden kustannusten maksamista sähköyhtiöille? Tällöin mökin oma aurinkosähköjärjestelmä voi olla fiksu sijoitus. Kun olet asentanut järjestelmän, se vaatii vain vähän huoltoa, mutta tuottaa sinulle mukavasti sähköä. 

Mökin liittäminen sähköverkkoon voi olla kallista, varsinkin jos otat huomioon myös kuukausittaiset sähkömaksut. Tässä tapauksessa aurinkopaneelit voivat olla loistava vaihtoehto, koska niiden käyttöikä on pitkä, ne on helppo asentaa ja ylläpitää ja ne tarjoavat erittäin hyvän investoinnin pitkällä aikavälillä. Aurinkopaneeleilla on myös ympäristöhyötyjä, jotka ovat ehkä jopa tärkeämpiä kuin tekniset ja taloudelliset edut.